FEESTELIJKE BRUNCH  

Wat leuk dat je op het punt staat te beginnen aan deze feestelijk brunch aan huis. Hierbij enkele instructies voor het afmaken van wat er in de box te vinden is. Het lijkt misschien veel werk maar het is echt niet heel veel meer dan een fluitje van een cent!

Rozen & Verveine Tea

Kies de gewenste hoeveelheid thee en plaats in een thee-ei of filter zakje als u dat heeft. Laat minimaal 5 minuten trekken in een pot met heet water.

Cinnamon, Cardemom & Pistache Brioche

De dag beginnen met een warm smul broodje uit de oven? Wij raden dat aan 🙂

Verwarm de oven op 160 graden. Besprenkel lichtjes met wat water. Bak 5-8 minuten af in de warme oven en serveer gelijk.

Sweet Potato, Feta & Goatscheese Tart

Verwarm het hartige taartje +-10 minuten in een oven van 160 graden en serveer op een mooie bord voor een feestelijk effect.

Roasted Celeriac Soup

Up next; verwarm al roerend de soep in een steelpannetje. Schenk in een mooi glas of klein kommetje en serveer met de Granaatappelpitjes, Basilicum blaadjes, Gerookte Amandel Crunch en wat vers gemalen peper als u daar van houdt.

A Little Cake

Tijd voor de ‘kers’ (oftewel de Gouden Braam) op de taart. Serveer het op een klein gebaks schoteltje, het liefst een witte, zodat de details van het taartje er mooi uitspringen.

Coffee & Chocolate

Om het af te ronden hebben we nog een kleine chocolade verwenning voor jullie! Wij raden aan om hier een lekkere kop koffie bij te drinken en nog even na te genieten met de chocolade-kokos bonbon gehuld in witte chocolade afgewisseld met gedroogd rood fruit, pistache & maanzaad. Voor ieder wat wils ;-).

E N J O Y !

Allergieen/Vragen

Noten: Amandelen + Pistache (geen sporen van andere noten) | Lactose: aanwezig | Rauwmelke Kaas – afwezig | Gluten: aanwezig |

Je kan ons altijd even mailen (info@elisehenry.nl) of bellen/berichten (06-30461098) indien je specifieke vragen hebt wat betreft de ingredienten. Schroom niet om contact met ons op te nemen.