HOW TO: BRUNCH  

Wat leuk dat je onze brunch besteld hebt! Hierbij een kleine beschrijving wat betreft de voorbereidingen. Het lijkt misschien veel maar het is echt een fluitje van een cent – promise!

En voor als je net zoals ons van een beetje soul muziek houdt, hebben we een playlist voor je toegevoegd waarmee je het weekend wel door komt!

Rozen & Verveine Tea

Kies de gewenste hoeveel gedroogde verveine & rozenblad en plaats dit in het speciale losse theezakje. Laat minimaal 5 minuten trekken in een pot met heet water.

Sweet Potato & Goatscheese Tart

Verwarm het hartige taartje 5 – 10 minuten in een oven van 170 graden en top daarna af met de verse basilicum blaadjes. Leuk om te weten – de geitenkaas die hierin verwerkt zit is gemaakt met rozenwater. Geen Wijn en Spijs maar een Thee & Spijs pairing dus!

Roasted Paprika Soup

Soup (250ml): Verwarm al roerend in een steelpannetje. Schenk in feestlijk glaasje of een klein kommetje als u die heeft en maak af met de Salsa Verde (knip een puntje van het spuitzakje af), Pistache Nootjes en het Oost Indische Kers blad.

Lemon Meringue & Coffee

Last but not leasten waar je helemaal niets mee mee hoeft te doen 😉 – een sweet end! De bittere koffie er al bij te serveren is aan te raden omdat het bittertje als perfecte tegenhanger dient voor dit ‘zoeter dan zoete’ taartje !

(De koffiebonen zijn vers voor jou gemalen en te gebruiken als nespresso of als filter koffie)

B O N A P P E T I T!

Allergieen/Vragen

Noten: Gerookte Amandelen (geen sporen van andere noten) | Lactose: aanwezig | Rauwmelke Kaas – afwezig | Gluten: aanwezig |

Je kan ons altijd even mailen (info@elisehenry.nl) of bellen/berichten (06-30461098) indien je specifieke vragen hebt wat betreft de ingredienten. Schroom niet om contact met ons op te nemen.