EASTER BRUNCH  

Wat leuk dat je onze Easter Brunch hebt besteld of misschien wel hebt gekregen :-)! Hierbij wat instructies voor het afmaken van wat er in de box(en) te vinden is. Het is niet heel veel meer dan een fluitje van een cent maar wel belangrijk dat je het even doorneemt om straks optimaal van het lekkers te kunnen genieten.

Pasen staat voor mij gelijk aan het vieren van de lente kriebels. Daarop geinspireerd heb ik een vrolijke Franstalige muzieklijst (klik hier) voor jullie gemaakt.

THE CLASSIC BOX

(klik hier – voor THE KIDS BOX)

ROSE & VERBENA TEA

Kies de gewenste hoeveelheid thee en plaats deze in het bijgeleverde filter zakje. Laat minimaal 5 minuten trekken in een pot met heet water.

De totale thee hoeveelheid is in ieder geval genoeg voor beide Paas dagen 🙂.

CINNAMON & CARDEMOM BUN

Verwarm de oven op 170 graden. Besprenkel het broodje met wat water en bak +-10 minuten in de warme oven.

ELDERFLOWER, LAVENDER & LEMON COCKTAIL

Roer de siroop met 125-150ml prosecco (naar personelijke smaak voorkeur). Voeg het lavendel takje met de bloemetjes naar ‘beneden’ en het citroen schijfje aan het glas toe.

Het lekkerst is als je de cocktail al een half uurtje eerder maakt zodat het lavendel bloemetje zijn smaak extra afgeeft. Zet de cocktail dan welkoud in de koelkast alvorens te serveren.

TRUFFLE WAFFLE

Verwarm +-10 minuten in oven van 170 graden. Kook in de tussentijd een zachtgekookt eitje. Serveer deze eventueel in het DIY-paas servet. Eet het eitje op het wafeltje en maak af met een beetje peper en zout.

COCONUT DAHL SOUP

Verwarm de soep al roerend in een steelpannetje en serveer het soepje met de komkommer pickle in een mooi glas. Extra feestelijk!

MINI PASTEL DE NATA

Tijd voor de ‘aardbei’ op de taart. Deze Portugeseklassieker is klein maar oh-zo-fijn. We hebben er een eigen draai aan gegeven door er een toef mascarpone, aardbei en granaatappel aan toe te voegen.

GENIET ERVAN
& FIJNE PASEN!

Allergieen/Vragen

Noten: Amandelen (geen sporen van andere noten) | Lactose: aanwezig | Rauwmelke Kaas – afwezig | Gluten: aanwezig |

Je kan ons altijd even mailen (info@elisehenry.nl) of bellen/berichten (06-30461098) indien je specifieke vragen hebt wat betreft de ingredienten. Schroom niet om contact met ons op te nemen.